top of page

Geef een glimlach cadeau

Bijgewerkt op: 5 feb.Update: VOLGEBOEKT

Skin Care centre Koningshoeven geeft een glimlach cadeau aan mensen met kanker 

Onderdeel van landelijke campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better 


Tilburg, 22 januari 2024 – Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt! Daarom organiseert Look Good Feel Better in de maand februari 2024 voor de achtste keer de landelijke campagne ‘Geef een Glimlach Cadeau’

Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land ontspanningsmomenten aan mensen met kanker cadeau. Deze campagne duurt de hele maand februari.

 

Boost voor jezelf 

Sabina vertelt over hoe zij de behandeling bij de schoonheidsspecialist heeft ervaren. 

“Het verwenmoment maakte het verschil. Ik heb even nergens aan gedacht, lekker ontspannen en verwend worden. Wat een cadeautje. Ik ging opgeladen en met een glimlach de deur uit!” 


Geef een glimlach cadeau 

Sandra van Skin Care centre koningshoeven doet graag mee met de campagne van Look Good Feel Better: “Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.” 

Skin Care centre koningshoeven geeft ontspanningsmomenten cadeau 

In de maand februari geeft Skin Care centre koningshoeven 5 mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze campagne kan eenvoudig via de campagnewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan hier dan op en geef een glimlach cadeau! 


Over ‘Geef een glimlach cadeau’ 

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better en haar partners. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshop in ziekenhuizen en online, door persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. 

__________________________________________________________________________


Voor meer informatie over deze campagne kunt u contact opnemen met Sandra van Doorn van Skin Care centre koningshoeven via 06-51704585 en of Sanda@kincarecentrekoningshoeven.com. Of met de stichting Look Good Feel Better via 030 – 697 15 11. 


Over Look Good Feel Better 

Look Good Feel Better geeft al meer dan 21 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en online, persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, 

kappers, haarwerkers, huidtherapeuten en visagisten. www.lookgoodfeelbetter.nl


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page