top of page

Het sportseizoen is weer begonnen!

Bijgewerkt op: 1 feb. 2021Wil je zelf, of dat de kids gelijk goed van gaan en blessures voorkomen? Gebruik een goede startolie /-cream van Akileïne om de spieren en pezen vooraf diep op te warmen en de kans op blessures te verkleinen.

Ondanks goede voorbereiding toch blessureleed? Kom dan langs om de blessure vakkundig te laten masseren en of -tapen. Pijnlijke voeten/ingroeiende of traumanagels door het sporten? Dan kunt u bij skin care centre Koningshoeven terecht voor oa een professionele (sport)pedicurebehandeling /-nagelbeugel om pijnlijke voeten te verlichten en nagels terug te begeleiden naar een nieuwe gezonde nagel.


Bent u trainer of coach van een sportteam? Informeer dan bv eens naar de coolspray om blessures op het veld direct goed te kunnen koelen ipv te moeten wachten op een coldpack. Bel voor meer informatie of een afspraak. Ik help u graag verder.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Prijsverhoging per 1-1-2024

Gemiddeld stijgen de prijzen met 4% a.g.v inflatie. M.u.v. Pedicure: -basis pedicure wordt € 44,90 45 min -pedicure incl. Shiatsu massage wordt € 49,90. 50 min De prijzen op de website zullen komende

Komentáře


bottom of page