top of page

UITGELICHT: WIMPER-EN WENKBRAUWLIFT BIJ SCCK

Bijgewerkt op: 20 mei 2021

Deze week: meer informatie over de wimper- en wenkbrauw(lift) en de mogelijkheden ervan bij Skin care Centre Koningshoeven (SCCK)!Wimperlifting bestaat al heel lang en wordt bij Skin care centre Koningshoeven sinds 1995 met regelmaat uitgevoerd. Tegenwoordig is het helemaal terug van weggeweest en wordt er weer veel naar gevraagd, superleuk! De wenkbrauwlift is het jongere broertje van de lashlift en vooral mensen met weinig volume of weerbarstige wenkbrauwen hebben veel plezier van de browlift. Een lash- en browlift laat de ogen en wenkbrauwen, zeker als ze tijdens de behandeling ook geverfd worden, nóg meer spreken! Het resultaat kan 6 tot 8 weken aanhouden, afhankelijk hoe je ermee omgaat. De zon is de nr 1 verbleker van iedere haarverf en kan binnen een paar weken al zorgen voor verbleking van de wimpers en wenkbrauwen. Een goede zonnebril dragen helpt niet alleen tegen rimpels, het houdt je ogen scherp en je geverfde wimpers en wenkbrauwen langer mooi.


Een wimperlift inclusief verven duurt ongeveer 35 minuten. De mate van krulling/lifting is afhankelijk van het type haar en de maat waarmee de krul/lift gezet wordt: S,M, L of XL. Aziatische en jonge mensen gaan in de regel voor een sterke krulling. De overige groep mensen die een wimperlift wensen gaan over het algemeen voor een iets minder sterke krulling waarbij het belangrijk is dat de lengte van de wimpers aan de voorzijde duidelijk zichtbaar is. De wimpers en wenkbrauwen worden vaak ook direct geverfd waardoor het wauw effect nog versterkt wordt. De kleurbepaling gebeurt aan de hand van de kleur van de huid, - het hoofdhaar en de wens van de klant.


De wenkbrauwlift inclusief verven duurt ongeveer 25 minuten en gaat anders in zijn werk. Aan de hand van de wensen van de klant worden de wenkbrauwen meer of minder zwaar gelift. Wanneer de wenkbrauwen naar wens gelijk in model gebracht worden, wordt de vorm van de wenkbrauwen i.c.m. de wenkbrauwlift bepaalt aan de hand van de vorm van het gezicht en de wenkbrauwmetingen. De behandeltijd inclusief epileren/shapen zal ongeveer 40 minuten duren. Worden de wimpers en wenkbrauwen tegelijk gelift, inclusief verven en shapen r dan zal de behandeltijd ongeveer 45-60 min duren. Dit is afhankelijk van de volheid van de wenkbrauwen en de dikte van de haartjes.

Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats waarin de mogelijkheden besproken worden waarvan een allergietest onderdeel is.

Bij SCCK wordt al jaren tot volle tevredenheid gewerkt met de dierproefvrije en voor de gevoelige huid geschikte producten van Refectocil.


De wenkbrauw en wimperlift kunnen bij SCCK los uitgevoerd worden of in combinatie met een volledige gezichts- of lichaamsbehandeling. In het laatste geval wordt er een combinatiekorting van 25% toegepast op de laagst geprijsde behandelingen:

- WENKBRAUW OF WIMPERLIFT:

LOS € 55,00, met combinatiekorting: € 41,25


- WIMPERS OF WENKBRAUWEN VERVEN:

LOS €15,00 met combinatiekorting € 11,25


- WENKBRAUWEN EPILEREN:

LOS €9,50 met combinatiekorting € 7,15


- WENKBRAUWEN TERUG IN MODEL BRENGEN/SHAPEN (d.m.v. epileren/threading/knippen )

LOS € 15,00 met combinatiekorting € 11,25


- WENKBRAUWEN HARSEN:

LOS € 17,50 met korting € 13,15


Bel, mail of app voor meer informatie of een afspraak naar:

06-51704585 Ik ontmoet u graag bij Skin care centre Koningshoeven!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page