My yoursuper detox bundle

My yoursuper detox bundle

Inhoud: 1 bus Golden yellow 1 bus Super green 1 bus plant protein 1 bus Forever beautiful 5 day Detox-e book 5 dagen Professionele e-ondersteuning Samen nu voor € 124,90

Superwomanbundel met booklet

Superwomanbundel met booklet

Bevat: 1 bus chocolate lover 1 bus energy bom 1 bus forever beautiful 1 bus plant collagen 1 bus moon balance 1 gedrukt boekje met uw 7-daagse programma om uw ochtenden opnieuw in te stellen. Bevat smoothierecepten, boodschappenlijstjes en een ochtendroutine-tracker samen geen € 163,90 maar € 124,90

Snel je  weerstand verhogen met deze 5 daagse my yoursuper detox bundle tijdelijk geen € 236,50 maar € 124,90.

Maak je klaar om het immuunsysteem van je lichaam veilig en gemakkelijk te ontgiften, reinigen en herbouwen met Your Super's Detox Bundle! Na 5 dagen voel je je beter, en is je weerstand hoger dan ooit! In deze tijden méér dan welkom!

Deze bundel is gebaseerd op de detox die  Kristel heeft gemaakt om Michael te helpen zijn immuunsysteem weer op te bouwen  na de behandeling van kanker. Het creëert de omstandigheden die uw lichaam nodig heeft om gifstoffen te verwerken en te verwijderen om een ​​gezond evenwicht te herstellen en zichzelf te genezen.

De Detox-bundel omvat:

  • 1 Plant Protein -mix 

  • 1 Mellow Yellow mix 

  • 1 supergreen mix 

  • 1 Forever Beautiful mix 

  • 5-daagse detoxplan met 35+ recepten (€ 29,90)

  • Persoonlijke ondersteuning gedurende de 5 dagen t.w.v. € 90,00

Deze bundel bevat genoeg superfoodpoeders voor de 5-daagse detox voor een of twee personen (doe de detox met een vriend, man of partner!), En / of 2-3 weken restjes om superfoods in je routine op te nemen. 

De Detox-bundel heeft een waarde van € 236,50, maar voor een beperkte tijd kun je hem krijgen voor € 124,90! 

Wat is een detox?

 Een detoxdieet of -zuivering is een gezonde manier om de lichaamssystemen te resetten. Wanneer u een detoxdieet volgt, verbetert en optimaliseert u de functie van uw lichaamseigen ontgiftingssystemen en ondersteunt u de gezondheid van uw lichaam. Je probeert ook je lichaam een ​​pauze te geven zodat het zichzelf kan genezen. Als het constant bezig is met de spijsvertering, wat veel energie kost, zal je lichaam het diepe reinigingsproces in de wacht zetten.

Kan iedereen dit plan volgen?

Over het algemeen gaat dit plan over het bijtanken van je lichaam met voedingsstoffen, die in de meeste gevallen gezond zijn! Als u echter zwanger bent, borstvoeding geeft of bepaalde medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts.

Hoe werkt het 5-dagenplan?

In tegenstelling tot de meeste detox-programma's die zich richten op dure sappen of pillen, richt dit plan zich op echt, volledig voedsel en superfoods met veel voedingsstoffen. Deze Detox-bundel elimineert ook vlees, zuivel, bewerkte voedingsmiddelen, cafeïne, suiker, zout, oliën, additieven en vulstoffen. Het ontbijt is een groene smoothie, de lunch is een plantaardige maaltijd en het diner is een bessensmoothie. Je hebt ook de mogelijkheid om 's middags een hapje te eten.

Welke resultaten kan ik van het plan verwachten?

Resultaten verschillen van persoon tot persoon. Mensen die dit plan hebben gevolgd, meldden dat ze een verhoogd energieniveau, een betere spijsvertering, een stralende huid, een algeheel beter humeur, een betere slaap, gewichtsverlies en een verminderde behoefte aan suiker hadden ervaren - om er maar een paar te noemen. Lees hier de enthousiaste reviews!

Ja! Je krijgt ondersteuning tijdens de detox! E-mail Sandra@skincarecentrekoningshoeven.com of bel 0031-651704585 met al je vragen

De my yoursuperdetox, de superwomanbundel en de losse bussen poeders zijn af te halen bij SKin care centre Koningshoeven in Tilburg, zodat je direct kunt beginnen!

Snel je hormonen onder controle met de 7-daagse my your super woman bundel € 124,90

Verbeter je gezondheid en hormonen met de Superwoman-bundel! Bevat een 7-daags programma om je elke dag beter te voelen.

WAT HET DOET:

 

⚖️ Krachtige adaptogenen om uw lichaam te helpen zich aan stress aan te passen

⚡️ Natuurlijke energiekick

 

😎 Verwennerij van chocolade

 

🌸 Voedende skinfoods

 

WAT IS ERBIJ INBEGREPEN:

 

⚖️ MOONBALANCE: Ayurvedische mix met hibiscus en krachtige adaptogenen voor happy hormones

 

🍫 CHOCOLADE LOVER: De chocolade "feel-good-mix"

⚡️ ENERGY BOMB *: natuurlijk alternatief voor koffie

 

🍒 FOREVER BEAUTIFUL: krachtige antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen. Anti-aging huidverzorging van binnenuit

🌿 PLANT COLLAGEEN: Met voedzaam huidvoedsel zoals aloë vera en tocos. Antu-aging huidverzorging van binnenuit.

 

✓ GRATIS gedrukt boekje met uw 7-daagse programma om uw ochtenden te resetten. Bevat smoothierecepten, boodschappenlijstjes en een ochtendroutine-tracker.

 

✓ Het gedrukte plan helpt je om elke dag een week lang met een smoothie te beginnen om je gezondheid te verbeteren en je energie een boost te geven! Deze bundel heeft een waarde van € 236,50 maar is tijdelijk verkrijgbaar voor € 124,90!

 

Deze bundel bevat genoeg superfoodpoeders voor het 7-dagenprogramma en nog eens 2-3 weken restjes om superfoods in je dagelijkse routine te blijven opnemen.

 

Fruit- en groentepoedermengsels

* Natuurlijk hoog cafeïnegehalte. Niet geschikt voor kinderen of tijdens zwangerschap.

 

◄Kan ik alle 5 de mengsels tegelijk gebruiken? Ja! De smoothierecepten in het Superwoman Bundle-boekje bevatten alle 5 de mixen. U kunt eenvoudig mixen wisselen of toevoegen op basis van uw smaakvoorkeuren! Geen 163,90 maar € 124,90

UITGELICHT: MOON BALANCE

Hormonen beïnvloeden uw stemming, slaapkwaliteit, concentratievermogen, gezondheid van huid en haar, gewicht en cognitieve functie. Simpel gezegd, ze zijn essentieel voor uw gezondheid.

 

Deze blend combineert 6 krachtige superfood-ingrediënten die traditioneel in de Ayurvedische geneeskunde worden gebruikt.

 

Biologische baobab uit Ghana BAOBAB UIT GHANA Baobab, geoogst uit de "Tree of Life", is een vrucht die rijk is aan vitamines en voedingsstoffen. Het is een natuurlijke bron van vitamine C, vitamine B6, niacine, ijzer en kalium.

 

Biologische Hibiscus uit Egypte HIBISCUS VAN EGYPTE Deze superkrachtige plant is even praktisch als mooi, dankzij de grote hoeveelheden vitamine C en antioxidanten. Vitamine C helpt bij de opname van ijzer.

 

Biologische Maca uit Peru MACA UIT PERU Dit krachtige adaptogeen bevat essentiële mineralen, zoals ijzer en kalium, en vitamine C. Het wordt van oudsher gebruikt om het uithoudingsvermogen en het uithoudingsvermogen op natuurlijke wijze te verbeteren.

 

Biologische Shatavari uit India SHATAVARI UIT INDIA Deze adaptogene wortel is een hoofdbestanddeel van de Ayurvedische geneeskunde om het lichaam te helpen zich aan stress aan te passen en wordt van oudsher gebruikt om het vrouwelijke voortplantingssysteem te ondersteunen.

 

Biologische Amla Berry uit India AMLA BERRY UIT INDIA Deze oude vrucht, ook bekend als "Indiase kruisbes", is rijk aan antioxidanten en een natuurlijke bron van vitamine A, E, C en de mineralen ijzer en calcium.

 

Biologische rode biet uit Canada BIETEN UIT CANADA Bieten, gekoesterd door de oude Romeinen, zitten boordevol essentiële voedingsstoffen, zoals foliumzuur (vitamine B9), mangaan, kalium, ijzer en vitamine C.

 

Voeg een theelepel Moon Balance toe aan water, smoothies, ontbijt of snacks. Gebruik dagelijks voor het beste resultaat. Bij skin care centre Koningshoeven geen

€ 27,90 maar € 23,70