My yoursuper detox bundle

My yoursuper detox bundle

Inhoud: 1 bus Mellow yellow € 27,90 1 bus Super green € 24,90 1 bus Muscle builder € 32,90 1 bus Forever beautiful € 24,90 5 day Detox-e book t.w.v. € 29,90 gratis. Samen geen 140, 50 maar € 121,95

Snel je  weerstand verhogen met deze 5 daagse my yoursuper detox bundle voor € 121,95

Maak je klaar om het immuunsysteem van je lichaam veilig en gemakkelijk te ontgiften, reinigen en herbouwen met Your Super's Detox Bundle! Na 5 dagen voel je je beter, en is je weerstand hoger dan ooit! In deze tijden méér dan welkom!

Deze bundel is gebaseerd op de detox die  Kristel heeft gemaakt om Michael te helpen zijn immuunsysteem weer op te bouwen  na de behandeling van kanker. Het creëert de omstandigheden die uw lichaam nodig heeft om gifstoffen te verwerken en te verwijderen om een ​​gezond evenwicht te herstellen en zichzelf te genezen.

De Detox-bundel omvat:

  • 1 Muscle builder -mix op ware grootte (€ 32,90)

  • 1 Mellow Yellow mix op ware grootte (€ 27,90)

  • 1 supergroene mix op ware grootte (€ 24,90)

  • 1 Forever Beautiful mix op ware grootte (€ 24,90)

  • 5-daagse detoxplan met 35+ recepten (€ 29,90)

  • Persoonlijke ondersteuning gedurende de 5 dagen t.w.v. € 90,00

Deze bundel bevat genoeg superfoodpoeders voor de 5-daagse detox voor een of twee personen (doe de detox met een vriend, man of partner!), En / of 2-3 weken restjes om superfoods in je routine op te nemen. 

De Detox-bundel heeft een waarde van € 205,60, maar voor een beperkte tijd kun je hem krijgen voor € 121,95! 

Wat is een detox?

 Een detoxdieet of -zuivering is een gezonde manier om de lichaamssystemen te resetten. Wanneer u een detoxdieet volgt, verbetert en optimaliseert u de functie van uw lichaamseigen ontgiftingssystemen en ondersteunt u de gezondheid van uw lichaam. Je probeert ook je lichaam een ​​pauze te geven zodat het zichzelf kan genezen. Als het constant bezig is met de spijsvertering, wat veel energie kost, zal je lichaam het diepe reinigingsproces in de wacht zetten.

Kan iedereen dit plan volgen?

Over het algemeen gaat dit plan over het bijtanken van je lichaam met voedingsstoffen, die in de meeste gevallen gezond zijn! Als u echter zwanger bent, borstvoeding geeft of bepaalde medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts.

Hoe werkt het 5-dagenplan?

In tegenstelling tot de meeste detox-programma's die zich richten op dure sappen of pillen, richt dit plan zich op echt, volledig voedsel en superfoods met veel voedingsstoffen. Deze Detox-bundel elimineert ook vlees, zuivel, bewerkte voedingsmiddelen, cafeïne, suiker, zout, oliën, additieven en vulstoffen. Het ontbijt is een groene smoothie, de lunch is een plantaardige maaltijd en het diner is een bessensmoothie. Je hebt ook de mogelijkheid om 's middags een hapje te eten.

Welke resultaten kan ik van het plan verwachten?

Resultaten verschillen van persoon tot persoon. Mensen die dit plan hebben gevolgd, meldden dat ze een verhoogd energieniveau, een betere spijsvertering, een stralende huid, een algeheel beter humeur, een betere slaap, gewichtsverlies en een verminderde behoefte aan suiker hadden ervaren - om er maar een paar te noemen. Lees hier de enthousiaste reviews!

Ja! Je krijgt ondersteuning voor, tijdens en na de detox. E-mail Sandra@skincarecentrekoningshoeven.com of bel 0031-651704585 met al je vragen

De my yoursuperdetox bundle is af te halen bij SKin care centre Koningshoeven in Tilburg, zodat je direct kunt beginnen!

Neem contact op

Koningshoeven 66b, 5018 AB Tilburg

Tel: 06-51704585 

Volg ons

  • w-facebook
  • w-linkedin
  • Instagram

Meer over ons

© 2020 Skin care centre Koningshoeven