top of page

Over

sandra.webp

Mijn naam is Sandra van Doorn. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidtherapeute sinds 1995. Op 15 jarige leeftijd werd bij mij psoriasis geconstateerd. Dat deed mijn zelfvertrouwen geen goed. Dit, en later eczeem en acné zijn voor mij de start van een zoektocht geweest naar alle mogelijke oplossingen voor deze (huid) problemen. Het bracht me via diverse opleidingen, en uiterlijke verzorgingsproducten (die de klachten al verminderden) naar innerlijke 'verzorging.'

Naast de juiste huidverzorgingsproducten voor mijn huidtype- en problemen was het vinden van de juiste balans tussen druk zijn, gezond/ongezond eten/drinken en ontspanning minstens zo belangrijk. Innerlijke en uiterlijke verzorging versterken elkaars werking. In Japan zijn ze hier al eeuwen van op de hoogte en kijken ze bij alles naar de totale mens ipv bv slechts de huid, Ik heb hier veel (van) geleerd en pas deze holistische manier van werken sinds jaar en dag toe in mijn praktijk. Samen kijken naar de huidvraag, advies- en een behandelplan op maat geven leidt tot zichtbare huidverbetering en innerlijk welzijn.

Waar ik echt trots op ben is mijn Quick stress relief behandeling die ik in de loop der jaren ontwikkeld heb. Deze anti-stress/detox behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, blokkades die in je eigen tempo worden opgeheven waardoor oa lymfe-bloed en energiebanen beter gaan stromen. Je huid profiteert hier 100% van mee en producten worden nog beter door de huid opgenomen. Het heeft mij naast het gebruik van de juiste huidverzorging en -voeding geholpen m'n huidklachten rustig te houden. Momenteel helpt het me de klachten van de overgang te verminderen en voorkom ik er in drukke, stresstijden mee dat psoriasis en eczeem opnieuw op gaan spelen. 

Jaarlijks neem ik, geheel belangeloos, deel aan de actie "look good, feel better" voor mannen en vrouwen met kanker. Zij krijgen vanaf 4 februari 'wereldkankerdag' een gratis gezichtsbehandeling met een quick stress relief behandeling bij Skin care centre koningshoeven. Innerlijk en uiterlijk een uurtje echt even ontspannen en zich daardoor even beter voelen, dat is waar ik het voor doe. De reacties zijn ieder jaar weer hartverwarmend.  

Sinds december 2015 werk ik tevens als reiki-behandelaar bij Villa Pardoes. Ongeneeslijk zieke kinderen, en hun familie kunnen steunen met reiki is ongelooflijk dankbaar werk.

Ik hou ervan om mensen te helpen, op weg naar de beste versie van zichzelf, en blijf me hierbij verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied. Japan, de bakermat van reiki en de verbinding tussen innerlijk en uiterlijk zal daar als een rode draad doorheen blijven lopen. Samenwerken met huisarts, dermatoloog en alternatieve behandelaars is onderdeel van mijn vak en versterkt de resultaten van de gezamenlijke behandelingen.

Skin care centre Koningshoeven is een professioneel en gediplomeerde salon die is aangesloten bij  CIDESCO en ANBOS. Deze brancheverenigingen garanderen kwaliteit en zekerheid voor de consument dat ze in goede handen zijn. Acné, oedeem en ontharingsbehandelingen worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij uw verzekering.

bottom of page