Over

Mijn naam is Sandra van Doorn. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidtherapeute sinds 1995. Op 15 jarige leeftijd werd bij mij psoriasis geconstateerd. Dat deed mijn zelfvertrouwen geen goed. Dit, en later eczeem en acné zijn voor mij de start van een zoektocht geweest naar alle mogelijke oplossingen voor deze (huid) problemen. Het bracht me via diverse opleidingen van uiterlijke verzorgingsproducten naar innerlijke 'verzorging.'

Naast de juiste huidverzorgingsproducten voor mijn huidtype- en problemen was het vinden van de juiste balans tussen druk zijn, gezond/ongezond eten/drinken en ontspanning minstens zo belangrijk. Innerlijke en uiterlijke verzorging versterken elkaars werking. In Japan zijn ze hier al eeuwen van op de hoogte en kijken ze bij alles naar de totale mens ipv bv slechts de huid, Ik heb hier veel (van) geleerd en pas deze holistische manier van werken sinds jaar en dag toe in mijn praktijk. Samen kijken naar de huidvraag en advies en een behandelplan geven op maat. 

 

Waar ik echt trots op ben is mijn (Quick) stress relief behandeling die ik in de loop der jaren ontwikkeld heb. Deze anti-stress/detox behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, blokkades die in je eigen tempo worden opgeheven waardoor oa lymfe-bloed en energiebanen beter gaan stromen. Je huid profiteert hier 100% van mee en producten worden nog beter opgenomen door de huid. Het heeft mij naast het gebruik van de juiste huidverzorging en -voeding in mijn puberteit van mijn psoriasis, eczeem en acne afgeholpen. Momenteel helpt het me de klachten van de overgang te verminderen en voorkom ik er in drukke, gestresste tijden mee dat het opnieuw op gaat spelen. 

Jaarlijks neem ik, geheel belangeloos, deel aan de actie "look good, feel better" voor mannen en vrouwen met kanker. Zij krijgen vanaf 4 februari 'wereldkankerdag' een gratis gezichtsbehandeling met een quick stress relief behandeling bij skin care centre koningshoeven. Innerlijk en uiterlijk een uurtje echt even ontspannen en zich daardoor even beter voelen, dat is waar ik het voor doe. De reacties zijn ieder jaar weer hartverwarmend.  

Sinds december 2015 werk ik tevens als reiki-behandelaar bij

Villa Pardoes. Ongeneeslijk zieke kinderen, en hun familie kunnen steunen met reiki is ongelooflijk dankbaar werk, waar ik iedere keer weer met veel plezier naar toe ga. Ook ben ik gespecialiseerd in verzorgende behandelingen voor vrouwen

(en mannen) met kanker.

Ik hou ervan om mensen te helpen op weg naar de beste versie van zichzelf, en blijf me hierbij verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied. Japan, de bakermat van reiki en de verbinding tussen innerlijk en uiterlijk zal daar als een rode draad doorheen blijven lopen. Samenwerken met huisarts, dermatoloog en alternatieve behandelaars is onderdeel van mijn vak en versterkt de resultaten van de gezamenlijke behandelingen.

Skin care centre is aangesloten bij de ANBOS. Veelal worden acne, oedeem en ontharingsbehandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij uw verzekering.

Neem contact op

Koningshoeven 66b, 5018 AB Tilburg

Volg ons

  • w-facebook
  • w-linkedin

Tel: 06-51704585 

  • Instagram

Meer over ons

Aangesloten bij cidesco en anbos

© 2020 Skin care centre Koningshoeven