top of page
chi neutrale hydrofiele olie.jpg

Chi neutrale hydrofiele olie    150 ml  € 19,50

1000 ml € 89,00

De neutrale hydrofiele olie van Chi bestaat uit amandelolie, plantaardige glycerine en emulgator eko. Deze combinatie zorgt ervoor dat de olie goed oplost in water, bij contact met water wordt het een melkachtige oplossing. 

 

Met deze olie kunt u ook uw make-up verwijderen en uw gezicht reinigen. U maakt de handen en/of het gelaat vochtig met water. Hierover brengt u de hydrofiele olie aan. Op de huid ontstaat vervolgens een melkachtig product (de emulsie). De olie neemt de in vet oplosbare en de in water oplosbare huid onreinheden op. Vervolgens spoelt u met veel lauw tot warm water na.

 

Voor een lekkere geur of een specifieke verzorging kunt u aan de hydrofiele olie een essentiële olie of een combinatie van essentiële oliën toevoegen. Ook heerlijk voor in bad!

Sandra van Doorn.png

De neutrale shampoo van Chi is ook allergeen-en cocamidopropyl betaine vrij

chi superskin anti aging.jpg

Gezichtsolie Superskin anti-aging 

50 ml € 39,95

De basis van deze 100% natuurlijke anti rimpel olie bestaat uit biologische arganolie, cactusolie en jojobaolie. Aan deze rijke basis zijn de kostbare etherische oliën van roos en sandelhout toegevoegd. Deze gezichtsolie is dan ook pure voeding voor de huid en specifiek geschikt voor het ooggebied, het verminderen van rimpels en het verzachten van littekens. En de geur...nou ja, beoordeel zelf!

Met Chi SuperSkin gezichtsolie heb je geen dag- en nacht crème meer nodig. En omdat je steeds maar een klein beetje nodig hebt, gaat deze anti rimpel olie lang mee.

Sandra van Doorn.png

Ideale verzorging voor na het sporten

gezichtsolie superskin all skin.jpg

Gezichtsolie superskin

all skin  

50 ml € 19,95

Deze 100% natuurlijke gezichtsolie is speciaal samengesteld voor de normale tot vette huid. De gezichtsolie bestaat uit een voedende basis van biologische jojoba, abrikozenpit en kokosolie. Deze weldadige en rijke olie is subtiel en natuurlijk geparfumeerd met een compositie van de essentiële oliën van Ho-hout, Vanille, Mandarijn en Litsea.

Met Chi SuperSkin gezichtsolie heb je geen dag- en nacht crème meer nodig. En omdat je steeds maar een klein beetje nodig hebt, gaat deze 100% natuurlijke gezichtsverzorging lang mee. Breng 'm direct na het reigingen onder de douche aan op gezicht- hals en décolleté. Hij trekt dan nóg sneller in.

Sandra van Doorn.png

 Combineer 'm met de neutrale hydrofiele olie van Chi voor een optimaal resultaat! 

chi superskin sensitive skin.jpg

Gezichtsolie superskin sensitive

50 ml  € 29,50

Deze 100% natuurlijke gezichtsverzorging is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. De basis bestaat uit de huidverzorgende en verzachtende jojobaolie, arganolie en kokosolie. Aan deze rijke voedende basis zijn de zachte etherische oliën toegevoegd. Deze combinatie van oliën van Sinaasappel, Lavendel, Mandarijn en Litsea maakt deze gezichtsolie zacht en fris van geur.

Met deze 100% natuurlijke gezichtsverzorging heb je geen dag- en nacht crème meer nodig. En omdat je steeds maar een klein beetje nodig hebt, gaat de Chi SuperSkin gezichtsolie lang mee. Breng 'm direct na het reigingen onder de douche aan op gezicht- hals en décolleté. Hij trekt dan nóg sneller in.

Sandra van Doorn.png

 Snel en simpel te gebruiken

Chi neutrale hydrofiele olie    150 ml  € 19,50

1000 ml € 89,00

bottom of page